BOJOKU GALAK - Dangdut Koplo PARAH - RICHA MONICA Hot Terbaru [HD]

satria dahana

Length : 00:05:00

279237 views

Dangdut is a genre of Indonesian folk and traditional popular music that is partly derived from Hindustani, Malay, and Arabic music. Dangdut is a very popular genre in Indonesia because of its melodious instrumentation and vocals. Indonesians dance in the ghoomar style to dangdut music. Dangdut features a tabla and gendang beat.

A dangdut band typically consists of a lead singer, male or female, backed by four to eight musicians. Instruments usually include a tabla, gendang, flute, mandolin, guitars, and synthesizers. The term has been expanded from the desert-style music to embrace other musical styles. Modern dangdut incorporates influences from Middle Eastern pop music, Western rock, house music, hip-hop music, contemporary R&B, and reggae.

The popularity of Dangdut peaked in the 1990s. By 2012, it was mostly popular in the western parts of Indonesia and not in the eastern parts, apart from Maluku.

-------------------------------------------------------

Bojoku Galak (Via Vallen) lirik:

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

-------------------------------------------------------

resa lawang sewu. indonesian dangdut music. indonesian folk song. Dangdut koplo hot syur seksi erotis terbaru.

indonesian folk music.
uut selly hot terbaru,
lia capucino hot terbaru,
via vallen dangdut terbaru,
via vallen bojoku galak,
bojoku galak via vallen,

house music, remix, dugem, koplo, hot, saweran, terbaru, om pallapa, om sera, om monata, om sagita, om sonata, dangdut academy, om latansa, om delta nada, om sadewa, om padmaradja, jaipongan, jatilan, cita citata, trio macan, duo serigala, inul daratista, goyang bor, goyang gergaji, goyang dribble, pantura, mela barbie, evie tamala, zaskia gotik, imeymey, dangdut erotis, passuwo, joglo, pasukan joget, rhoma irama, temon holic, soimah, uut selly, niken amora, della santika, lia capucino, panas, pantura, mp3, lirik, via vallen, dangdut xt square, sppd jogja,
00:05:47


00:04:26
DKJ RECORD4259535 views


00:04:51


00:05:08


00:04:27


00:04:17
SPPD sekar langit162056 views


00:09:49
Dave Pressland1183844 views


00:03:14


00:05:43
SPPD sekar langit1660966 views